دیدار وزیر آموزش و پرورش با اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس بهادری جهرمی: وزارت جنگ آمریکا را نهاد تروریستی اعلام کنید ناتوانی سنای آمریکا در تصویب بودجه، دولت را تعطیل کرد مجلس امروز طرح اصلاح موادی از قانون مهریه را بررسی می‌کند (۹ مهرماه ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و مکرون درباره آخرین تحولات فلسطین تعداد تلفات رژیم صهیونیستی طی ۲ سال گذشته اعلام شد شهادت ۱۵۰ کودک در غزه بر اثر قحطی و گرسنگی گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران، غزه و اوکراین رسانه عبری: موافقت حماس با طرح ترامپ شکستی بزرگ برای اسرائیل است اسرائیل مدعی بازداشت ۲ جاسوس وابسته به ایران شد (۸ مهر ۱۴۰۴) برافراشته شدن پرچم اسرائیل در جنوب سوریه + فیلم اعتراضات مردم ایتالیا در حمایت از غزه ادامه دارد سردار نائینی: جنگ ۸ ساله و ۱۲ روزه، نبردهای نیابتی آمریکا با ایران بود امام جمعه بغداد در مشهد: بر عهدی که با شهید سید حسن نصرالله بسته‌ایم، پایبندیم + فیلم حمله توپخانه‌ای عربستان به مناطق مرزی یمن (۸ مهر ۱۴۰۴) خشمگینی رهبران عرب از تغییر طرح ترامپ برای صلح در غزه طرح ترامپ پیشنهاد یک توافق نیست، بلکه یک تهدید است واکنش روسیه به طرح ترامپ درباره غزه مقاومت فلسطین: طرح ترامپ حمایت کامل از پروژه صهیونیست‌هاست قطر: طرح ترامپ را به حماس منتقل کردیم جزئیات عملیات ترکیبی موفق قسام علیه نظامیان صهیونیست تأکید پزشکیان بر ضرورت ماموریت‌محوری دانشگاه‌ها قالیباف: دولت و مجلس مکلف به توجه به قانون برنامه هفتم هستند معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: عملکرد شورا‌ها در ادوار گذشته از عوامل اثرگذار بر میزان مشارکت در انتخابات است یک نظامی اسرائیلی با ادعای همکاری با ایران بازداشت شد ترامپ: تمام موشک‌های ایرانی را در پایگاه قطر سرنگون کردیم | سایت‌های هسته‌ای ایران نابود شدند + فیلم سفیر آفریقای جنوبی در پاریس به طرز عجیبی جان باخت
سرخط خبرها

اظهارنظر تازه «بن‌سلمان» درباره ایران| نمی‌توانیم همدیگر را نابود کنیم!

  • کد خبر: ۱۰۰۹۷۹
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۴
اظهارنظر تازه «بن‌سلمان» درباره ایران| نمی‌توانیم همدیگر را نابود کنیم!
بن سلمان، ولیعهد سعودی اعلام کرد: ایران کشور همسایه است و برای همیشه همسایه ما باقی خواهد ماند و ما نمی توانیم همدیگر را نابود کنیم، بنابراین بهتر است که مسائل را حل کنیم و راه‌های همزیستی را مورد بحث و بررسی قرار دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، ولی‌عهد سعودی ابراز امیدواری کرد که گفت‌وگوها بین دو کشور ایران و عربستان به مرحله‌ای برسد که برای هر دو طرف خوب باشد و آینده روشنی را برای دو کشور رقم بزند.

محمد بن سلمان ولی عهد سعودی در گفت‌وگو با مجله آتلانتیک گفته که ریاض به مذاکرات خود با ایران ادامه خواهد داد.

بن سلمان ابراز امیدواری کرد که این مذاکرات به جایی برسد که برای هر دو کشور خوب باشد و آینده روشنی برای عربستان سعودی و ایران رقم بزند.

وی افزود: فکر می‌کنم هر کشوری در جهان چه ایران چه هر کشور دیگری که بمب هسته‌ای داشته باشد، خطرناک است و ما نمی‌خواهیم شاهد یک توافق هسته‌ای ضعیف باشیم، زیرا در نهایت به همان نتیجه منجر خواهد شد.

ولیعهد عربستان ادامه داد: ایران کشور همسایه است و برای همیشه همسایه ما باقی خواهد ماند و ما نمی توانیم همدیگر را نابود کنیم، بنابراین بهتر است که مسائل را حل کنیم و راه‌های همزیستی را مورد بحث و بررسی قرار دهیم.

ولی‌عهد سعودی در ادامه گفت‌وگوی خود با مجله آتلانتیک تصریح کرد: کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس سیستم یکسانی دارند و ۹۰ درصد دیدگاه‌های سیاسی ما یکسان است و با خطرات امنیتی، چالش‌ها و فرصت‌های اقتصادی یکسان مواجه هستیم و علاوه بر آن دارای یک بافت اجتماعی هستیم.

محمد بن سلمان مدعی شد: ما به اسرائیل به عنوان یک دشمن نگاه نمی کنیم، بلکه به عنوان یک متحد بالقوه در بسیاری از منافع که می توانیم با هم به دنبال دستیابی به آن باشیم، نگاه می‌کنیم، اما برخی از مسائل باید قبل از رسیدن به آن حل شود.

وی گفت: ما با قطر روابط خوبی داریم و شیخ تمیم یک شخص فوق‌العاده و یک امیر فوق‌العاده است و همچنین بقیه سران کشورهای خلیج‌فارس. اکنون تمرکز ما روی این است که در آینده چگونه یک کشور فوق‌العاده بسازیم. آنها اکنون به ما بسیار نزدیک هستند.

ولی‌عهد سعودی افزود: واشنگتن حق دخالت در امور داخلی عربستان را ندارد، اما ما روابط تاریخی با آمریکا داریم و هدفمان حفظ و تقویت آن است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->