توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات ارزان در فروشگاه‌ها، روستا بازار‌ها و غرف سازمان تعاون روستایی عراقچی: سه کشور اروپایی مشروعیت حقوقی و سیاسی برای فعال‌سازی سازوکار‌های برجام را از دست داده‌اند ۶۶ درصد صهیونیست‌ها از آینده «اسرائیل» ناامید شده‌اند کالابرگ دهک‌های پرداخت‌نشده بزودی واریز می‌شود رهبر انصارالله: دو میلیارد مسلمان صرفاً تماشاگر گرسنگی شدید در غزه هستند ویدئو| توضیحات وزیر نفت درباره ماجرای بنزین ماشین رئیس‌جمهور ویدئو| سیر تا پیاز مکانیزم ماشه دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت: مردم از خبرنگار‌ها زودتر خبر‌ها را دارند+ فیلم کشتار دام‌های مولد در کمیسیون کشاورزی مجلس بررسی می‌شود المیادین: مذاکرات ایران با نمایندگان تروئیکا، در هفته آینده برگزار می‌شود (۲۹ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان: بحران آب از آنچه امروز درباره آن صحبت می‌شود، جدی‌تر است درگیری‌ها در السویداء در جنوب سوریه ازسر گرفته شد گزارش آکسیوس از اختلاف ترامپ و نتانیاهو درباره جنگ سوریه تنش‌های ترامپ با رئیس بانک مرکزی آمریکا ادامه دارد آیا تهران اول مرداد ۱۴۰۴ تعطیل است؟ درخواست دروزی‌ها برای خروج تمامی نیرو‌های الجولانی از السویداء صدور کیفرخواست پرونده کوروش کمپانی+ جزئیات (۲۹ تیر ۱۴۰۴) صدور کیفرخواست پرونده کوروش کمپانی+ جزئیات (۲۹ تیر ۱۴۰۴) کرملین: پوتین و لاریجانی دیدار کردند (۲۹ تیر ۱۴۰۴) روسیه برای ادامه مذاکرات صلح اوکراین اعلام آمادگی کرد غذای فاسد کار دست نتانیاهو داد معاون اول رئیس جمهور به محتکران کالاها هشدار جدی داد فارین افرز: ایران تنها کشوری است که یک قدرت هسته‌ای را به‌شدت هدف قرار داد دستور رئیس‌جمهوری به ۳ وزیر در زمینه امنیت غذایی ایران درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی، در شورای امنیت گزارش رسمی ثبت کرد وزیر نیرو بابت مشکل آب از مردم عذرخواهی کرد + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: تعامل توأم با رفاقت، رمز پیروزی در جبهه فرهنگی است | ضرورت حفظ و تحکیم انسجام اجتماعی
سرخط خبرها

اظهارنظر تازه «بن‌سلمان» درباره ایران| نمی‌توانیم همدیگر را نابود کنیم!

  • کد خبر: ۱۰۰۹۷۹
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۴
اظهارنظر تازه «بن‌سلمان» درباره ایران| نمی‌توانیم همدیگر را نابود کنیم!
بن سلمان، ولیعهد سعودی اعلام کرد: ایران کشور همسایه است و برای همیشه همسایه ما باقی خواهد ماند و ما نمی توانیم همدیگر را نابود کنیم، بنابراین بهتر است که مسائل را حل کنیم و راه‌های همزیستی را مورد بحث و بررسی قرار دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، ولی‌عهد سعودی ابراز امیدواری کرد که گفت‌وگوها بین دو کشور ایران و عربستان به مرحله‌ای برسد که برای هر دو طرف خوب باشد و آینده روشنی را برای دو کشور رقم بزند.

محمد بن سلمان ولی عهد سعودی در گفت‌وگو با مجله آتلانتیک گفته که ریاض به مذاکرات خود با ایران ادامه خواهد داد.

بن سلمان ابراز امیدواری کرد که این مذاکرات به جایی برسد که برای هر دو کشور خوب باشد و آینده روشنی برای عربستان سعودی و ایران رقم بزند.

وی افزود: فکر می‌کنم هر کشوری در جهان چه ایران چه هر کشور دیگری که بمب هسته‌ای داشته باشد، خطرناک است و ما نمی‌خواهیم شاهد یک توافق هسته‌ای ضعیف باشیم، زیرا در نهایت به همان نتیجه منجر خواهد شد.

ولیعهد عربستان ادامه داد: ایران کشور همسایه است و برای همیشه همسایه ما باقی خواهد ماند و ما نمی توانیم همدیگر را نابود کنیم، بنابراین بهتر است که مسائل را حل کنیم و راه‌های همزیستی را مورد بحث و بررسی قرار دهیم.

ولی‌عهد سعودی در ادامه گفت‌وگوی خود با مجله آتلانتیک تصریح کرد: کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس سیستم یکسانی دارند و ۹۰ درصد دیدگاه‌های سیاسی ما یکسان است و با خطرات امنیتی، چالش‌ها و فرصت‌های اقتصادی یکسان مواجه هستیم و علاوه بر آن دارای یک بافت اجتماعی هستیم.

محمد بن سلمان مدعی شد: ما به اسرائیل به عنوان یک دشمن نگاه نمی کنیم، بلکه به عنوان یک متحد بالقوه در بسیاری از منافع که می توانیم با هم به دنبال دستیابی به آن باشیم، نگاه می‌کنیم، اما برخی از مسائل باید قبل از رسیدن به آن حل شود.

وی گفت: ما با قطر روابط خوبی داریم و شیخ تمیم یک شخص فوق‌العاده و یک امیر فوق‌العاده است و همچنین بقیه سران کشورهای خلیج‌فارس. اکنون تمرکز ما روی این است که در آینده چگونه یک کشور فوق‌العاده بسازیم. آنها اکنون به ما بسیار نزدیک هستند.

ولی‌عهد سعودی افزود: واشنگتن حق دخالت در امور داخلی عربستان را ندارد، اما ما روابط تاریخی با آمریکا داریم و هدفمان حفظ و تقویت آن است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->